Política de privadesa

www.construim.cruilla.cat (d’ara endavant el Web) és un lloc web propietat d’Editorial Cruïlla (d’ara endavant Cruïlla) amb domicili al carrer Nàpols, 249, 1r, 08013, Barcelona i CIF A-08934689, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 6.233, llibre 5.522, foli 15, a la secció segona de Societats, full 73.853.

Adreça electrònica: contacte@cruilla.cat
Telèfon: 902 12 33 36 / 912 08 04 04

Protecció de dades

Les dades de caràcter personal que ens facilitis a través de www.construim.cruilla.cat s'incorporaran en un fitxer automatitzat. La titularitat i responsabilitat del fitxer correspon a Cruïlla, que prendrà les mesures necessàries per garantir-ne la seguretat i la confidencialitat. Cruïlla utilitzarà aquestes dades tant per gestionar les diferents seccions del web com per enviar-te, en el futur i per qualsevol mitjà, comunicacions i ofertes comercials dels seus productes i serveis o bé dels productes i serveis d'entitats vinculades a Cruïlla (www.grupo-sm.com) fonamentalment relacionats amb els àmbits editorial, de formació i educació. Amb aquesta finalitat, Cruïlla podrà comunicar les teves dades a aquestes entitats.

En cas de fer alguna compra a la botiga digital, les teves dades també  s’incorporaran en un altre fitxer automatitzat la titularitat i responsabilitat del qual correspon a COMERCIAL DE EDICIONES SM, S.A.U. (CESMA), comercialitzadora dels productes d’Editorial Cruïlla, amb CIF A-28388510 i domicili a c. Impresores, nº 2 (Parque Empresarial Prado del Espino), 28660 Boadilla del Monte, Madrid, España.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació per correu electrònic escrivint-nos a l'adreça contacte@cruilla.cat i indicant "LOPD" a l'assumpte, o per correu postal adreçat a Editorial Cruïlla, Direcció de Màrqueting, a l'adreça C. Nàpols, 249, 1r, 08013 Barcelona.