Accés i compatibilitat

Accés Professors

Com a professor et farem arribar la teva llicència amb els teus recursos didàctics, si també ets usuari d'algun dels llibres de Construïm en paper, o bé per correu electrònic si ets usuari de llibres només en format digital. Les llicències de cadascun dels llibres les podràs activar molt fàcilment al web per a mestres i professors Cruïlla Connecta o bé les hauràs d'activar a la plataforma del centre.

Les llicències tenen validesa per a un curs escolar i són renovables a cada curs si el centre continua sent usuari dels materials digitals de Construïm

 

Accés Alumnes

Els alumnes podran activar les llicències via web a construim.cruilladigital.cat o bé s'hauran d'activar a la plataforma del centre si en té una de pròpia. Si l'alumne és usuari d'algun llibre de Construïm en format paper, aquest disposa d'una llicència digital integrada. Si només fan servir el llibre en format digital (o també en cursos posteriors un cop s'hagi activat la llicència que impresa al llibre en paper) es poden adquirir noves llicències a la botiga d'aquest web.

  

Compatibilitat amb plataformes

Construïm Digital és compatible amb les plataformes principals que s'utilitzen en els centres educatius. Si el teu centre no disposa de plataforma et pot interessar conèixer la proposta d'Educamos. Abans de fer la compra de llicències informa't amb el teu comercial.

 

Telèfon d'atenció 902 12 33 36 i 91 208 04 04

clientes@grupo-sm.com