Programa d'Acompanyament per a professors

El Programa Acompanya és una iniciativa desenvolupada per ajudar als professors usuaris de Cruïlla a posar en marxa a les aules de manera pràctica i senzilla noves metodologies que contribueixin a aconseguir un aprenentatge eficaç dels alumnes.

Un programa continuat i personalitzat, dissenyat per obtenir el màxim partit de Construïm i que et permetrà fer-lo créixer a la teva manera. El nostre objectiu és fer-te sentir segur. Aquest programa, a més, és un punt de trobada d'un equip d'experts amb la comunitat de professors de Construïm.

NO ESPERiS MéS i gaudeix del
PROGRAMA ACOMPAnyA!

T'agradaria aconseguir que els teus alumnes tinguessin un aprenentatge eficaç?Et volem ajudar! Desenvolupar noves competències per al segle XXI és un dels principals reptes als quals s'enfronta la comunitat educativa actualment. Per això, des de Cruïlla et volem ajudar a posar en marxa noves metodologies mitjançant el programa Acompanya

Quins beneficis t'ofereix el programa Acompanya?Tindràs la seguretat de comptar amb continguts pràctics, la possibilitat d'adaptar-lo al teu ritme i necessitats, l'avantatge de poder contactar amb experts, una atenció personalitzada mitjançant tutories, les experiències d'altres docents que et podran servir d'ajut i l'oportunitat d'aconseguir un diploma de Cruïlla.

Què has de fer per gaudir d'aquest programa?Aquest és un programa d'accés exclusiu per a professors usuaris del projecte Construïm. Per poder accedir només t'has de registrar a www.cruillaconnecta.cat i seleccionar el llibre del qual ets usuari.

Un cop seleccionat, a l'apartat EL MEU ESPAI trobaràs el botó d'accés a Cruïlla Acompanya.

moSTRA DE VíDEOS FORMATIuS cruïlla ACOMPAnyA

Què és i per què cal apostar per l'aprenentatge cooperatiu?

Introducció a l'aprenentatge cooperatiu, metodologia integrada a Construïm.

Què són les intel·ligències múltiples?

Breu introducció al món de les intel·ligències múltiples.

Beneficis pedagògics de l'ús de les TIC a l'aula

Construïm t'ofereix un ventall de possibilitats a través de l'ús de les TIC a l'aula...

CURS ACOMPANYA CONSTRUÏM

Si ets usuari del projecte Construïm, el curs Acompanya Construïm t'ofereix 4 mòduls diferents on trobaràs seqüències amb diverses tècniques, material de referència, vídeos i exercicis d'autoevaluació relacionats amb:

 

- Mòdul 1: Aprenentatge cooperatiu

 

- Mòdul 2: Intel·ligències múltiples

 

- Mòdul 3: Eines digitals

 

- Mòdul 4: Gestió del canvi

 

Vols provar la demo del curs Construïm?

NOU CURS DIGITAL APRENENTATGE TOTAL

NOVETAT 2017

 

Aquest curs t'orientarà sobre tot el que has de tenir en compte si vols elaborar un pla de digitalització per a les teves classes o per a més d'un curs. Et guiem sobre com definir els objectius i a programar-los tenint en compte els objectius pedagògics i a valorar-ne l'assoliment.

 

El curs està organtizat en quatre seqüències i es basa en la plataforma Construïm Digital. Pots consultar aquí un fragment d'una de les seqüències.