• som el que llegim

    Un llibre és una empremta

    Som el que llegim
7 d'abril de 2016

Jornada Som el que llegim

Barcelona

Quan parlem de llibres no només recomanem una lectura, o la desaconsellem, també diem molt de nosaltres mateixos. Transmetem el que ens agrada, el que ens motiva, i intercanviem punts de vista i, en ocasions, fins i tot adoptem noves perspectives. Un llibre és més que un munt de pàgines: un llibre és una empremta. Som el que llegim!

 

En aquest context, volem reivindicar el paper de la lectura en l'educació dels infants i joves, no només pel que fa al seu aprenentatge, sinó també en la formació de la seva personalitat. Per això, hem volgut reunir els qui millor ens poden parlar sobre llibres perquè ens expliquin com podem fer que els alumnes treguin el màxim profit possible d'allò que llegeixen i que, a més, gaudeixin fent-ho. Llibreters, autors, bibliotecaris i vosaltres, docents, ens trobarem per parlar d'allò que més ens agrada: llegir. Us esperem a la Jornada Som el que llegim!

 

L’acte tindrà lloc a la seu d’Editorial Cruïlla, a Barcelona (carrer Nàpols, 249). Consulta el mapa per  arribar-hi.

Pestañas

Inscripció

Si tens qualsevol dubte, contacta amb el teu comercial, o bé adreça’t al servei d’atenció al client al telèfon 902 12 33 36 / 912 080 404 o per correu electrònic