Preguntes freqüentsQuè és el projecte Construïm?

Construïm és un projecte global que aposta per noves maneres d'ensenyar i aprendre, en el treball competencial i l'atenció de la diversitat. Inclou, a més dels llibres en paper, un entorn virtual d'aprenentatge per a mestres i professors i per a alumnes, amb nombrosos continguts i recursos vinculats al llibre i funcions per personalitzar l'entorn, fer el seguiment dels allumnes i assignar tasques a alumnes o grups d'alumnes. En aquest web, podeu informar-vos sobre el projecte amb més detalls.

Es pot comprar la proposta digital del projecte Construïm? On?

La llicència per accedir a l'entorn Construïm Digital s'inclou el primer any en el llibre en paper. Per a anys sucessius o centres que treballin l'opció només digital, les llicències es poden comprar a través de la botiga digital d'aquest web.

Quin és el catàleg disponible?

Podeu consultar les publicacions disponibles actualment en aquest lloc web.

On puc veure alguna mostra del projecte?

Des d'aquest web pots accedir a una demo de l'entorn digital del projecte. També et pots posar en contacte amb el comercial que visita la teva escola per demanar més informació.

Sóc alumne. Des d'on activo la meva llicència de Construïm Digital?

Els alumnes poden accedir a l'entorn des de construim.cruilladigital.cat Hi podeu arribar a través del menú superior d'aquest web.

Si disposeu d'un llibre en paper, al llibre s'inclou el número de llicència i s'expliquen les passes a seguir per activar-la. Si heu comprat la llicència a la botiga digital d'aquest web, per correu electrònic rebreu instruccions per activar-la.

Sóc professor. Des d'on activo la meva llicència de Construïm Digital?

Els mestres i professors poden activar la seva llicència a www.cruillaconnecta.cat, que és l'espai de Cruïlla creat especialment per als usuaris prescriptors de materials de Cruïlla. L'accés es pot renovar en anys successius, si continueu sent usuaris prescriptors del projecte.