• projecte

    Coneix els eixos pedagògics de Construïm i descobreix els materials per a Primària i ESO i la proposta digital del projecte

PROJECTE CONSTRUÏM

Construïm, és un projecte global que situa els alumnes en el centre mateix del procés d'aprenentatge, fent atenció als diferents ritmes i situacions.

Etapes del Projecte

Construïm és un projecte educatiu que respon a les inquietuds de la comunitat educativa i incorpora la seva empremta.
En totes les etapes, el projecte manté un enfocament competencial, situa els alumnes en el centre mateix de l'aprenentatge i proposa una combinació de recursos: llibre de l'alumne, recursos didàctics i recursos interactius.

Descobreix les claus i els materials per a cada etapa.

Projecte Digital

Construïm Digital és un entorn virtual de treball per als docents i els alumnes que permet integrar, de manera eficaç, totes les eines del món digital dins la dinàmcia de l'aula, posant-les al servei de l'aprenentatge. S'hi accedeix fàcilment activant la llicència dels materials que es troba en el llibre de l'alumne o a la guia didàctica del professor. També es pot adquirir la llicència digital a la botiga d'aquest lloc web.

EIXOS del ProJectE

Construïm? Junts podem construir el que necessita l'educació

El projecte Construïm és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg amb les escoles amb l'objectiu d'oferir eines i solucions a la comunitat educativa que siguin d'utilitat per enfrontar els reptes de l'educació actual. En aquest reportatge cinc mestres ens expliquen quins són aquests reptes i les seves experiències amb el projecte Construïm.

 

 

Veure el vídeo

 

#Jopenso #Joetguio L'alumne com a protagonista, el professor com a guia, la reflexió com a motor.

El projecte Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal de l'aprentatge, basant-se en els principis de la reflexió, l'autonomia i la versatilitat, mentre el professor n'és el guia.

 

T'ho expliquem en aquest vídeo