• Primària

    Descobreix les claus pedagògiques
    i els materials de Construïm per a Primària

CONSTRUÏM, EL NOU PROJECTE EDUCATIU DE CRUÏLLA

Construïm és un projecte educatiu que respon a les inquietuds de la comunitat educativa i incorpora la seva empremta. Amb un enfocament competencial en tota l'etapa, basat en els documents de desplegament de les competències baiques de la Generalitat de Catalunya

ÀreEs de PrimÀria

Pla Lector Construïm

Construïm Pla lector és un programa de lectura per a Primària disponible a l’entorn Construïm Digital a l'àrea de Llengua catalana i també amb accés obert des d'aquest lloc web.
A partir d'una selecció acurada de lectures, presentades de manera motivadora pel mateix autor i amb activitats per treballar les competències de comprendre, parlar i crear.

CLAUS PEDAGÒGIQUES

Monografies Construïm. T'apropem les claus pedagògiques del projecte a Primària de la mà d'experts
Recuros per als mestres. Guies monogràfiques pedagògiques Construïm

El projecte Construïm per a Primària incorpora un seguit de metodologies pedagògiques pensades per facilitar la tasca dels mestres acompanyant-los en la introducció d'innovacions i en l'atenció de la diversitat. El treball cooperatiu, l'ensenyament protegit o l'ús d'entorns personals d'aprenentatge són algunes d'aquestes metodologies, que constitueixen les claus pedagògiques del projecte. Per apropar-vos a aquests temes, al web per a mestres i professors Cruïlla Connecta, us oferim una sèrie de monografies didàctiques temàtiques escrites per experts.

Construïm? Junts podem construir el que necessita l'educació

El projecte Construïm és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg amb les escoles amb l'objectiu d'oferir eines i solucions a la comunitat educativa que siguin d'utilitat per enfrontar els reptes de l'educació actual. En aquest reportatge cinc mestres ens expliquen quins són aquests reptes i les seves experiències amb el projecte Construïm.

 

 

Veure el vídeo